Martin Olsen den 03-07-2015

Midtskolen afd. Bavne

På Midtskolen afd. Bavne søger vi en inklusionspædagog til skole og SFO. Tiltrædelse d. 10.08.15. Vi forventer, at du som inklusionspædagog har kompetencer og erfaringer inden for såvel det almene- som det specialpædagogiske område. Du skal være bredt funderet med interesse for den pædagogiske, inkluderende og didaktiske indsats overfor børn/unge. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og indgå i forskellige kollegiale teams i skole og SFO.

Din opgave vil være at støtte enkelt elever eller mindre grupper, hvor du bl.a. skal kunne understøtte faglærerens undervisning og hjælpe med at konkretisere opgaverne for den enkelte elev.

Vi kan tilbyde:

Arbejde på en skole med engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, der vil støtte positivt op omkring løsningen af de udfordringer, du vil møde både fagligt og personligt. På Midtskolen arbejder vi med PALS og vi et anerkendende arbejdsmiljø med faglig sparring og en humoristisk omgangstone.

Ansøgninger og samtaler.

Ansøgning sendes til maold@faxekommune senest fredag d. 24/7 kl. 12. Send venligst pdf-format med alle væsentlige oplysninger samlet i ét dokument.

Ansøgere kan kontakte SFO-leder Martin Olsen på telefon 30 52 69 10

Samtaler forventes afholdt i uge 31. (eftermiddage).

Kaja Pedersen den 22-06-2015
    Læs bøger i ferien og deltag i folkebibliotekets konkurrence Sommerbogen.

Mere info er vedlagt.

Projekter på Midtskolen