Om MIDTSKOLEN

Midtskolen blev dannet i forbindelse med Faxe kommunes skolestrukturændring i 2012. Faxe kommune har herefter 3 folkeskoler (Østskolen, Midtskolen og Vestskolen), der hver har 3 folkeskoleafdelinger.

Skolens

• Vision

Midtskolen vil i samarbejde med forældrene arbejde for at udvikle eleverne til dygtige, socialt kompetente og livsduelige mennesker.

• Værdigrundlag

I Midtskolen
  • Tror vi på fællesskabet som bærende enhed, hvortil alle – voksne og børn - forventes at bidrage og hvorfra alle kan suge næring
  • Skaber vi rammer og tilrettelægger processer med fokus på sundhed
  • Ser anerkendelse, respekt, ansvar, omsorg, tillid og åbenhed som væsentlige forudsætninger for trivsel
  • Udvikler vi skolen ved at inddrage viden udefra, tænke nyt, sætte mål og evaluere resultater
  • Har forældre og skole i fællesskab ambitioner om, at eleverne udvikler sig og bliver så dygtige, de kan.

Mette Løvbjerg

Afdelingsleder - Økonomi m.v.

Lene Sørensen

Midtskolen har følgende afdelinger:

Folkeskoleafdelinger:
  • Møllevang
  • Sofiendal
  • Bavne
Øvrige afdelinger (Organisatorisk placeret under Midtskolen; men servicerer hele Faxe kommune):
  • Skolen ved Skoven
  • Øen
Du kan læse mere om de enkelte afdelinger ved at benytte menupunktet 'Værd at vide'